Growing
Concepts

ons verhaal

Over ons

Groen voor de toekomst

De natuur staat voor ons centraal. Bij Growing Concepts houden we van handwerk en vakmanschap en gebruiken we zoveel mogelijk natuurlijke materialen. Alle producten zijn gemaakt met zorg en liefde voor mens en omgeving. De materialen komen van dichtbij en worden ambachtelijk en lokaal geproduceerd.

Het inkopen van de mooiste planten staat aan de basis van onze creaties. Iedere plant heeft zijn eigen bijzondere eigenschappen en creëert een unieke sfeer. Daarom werken wij samen met de beste kwekers in Nederland en Denemarken. Zij beschikken allen over het MPS-certificaat, een belangrijk duurzaamheidskeurmerk.

Samen voor een prachtige toekomst

Al onze mini ecosystemen worden gemaakt in Haarlem. Daarnaast werken we samen met een organisatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij vormen een waardevolle aanwinst voor ons bedrijf en geven ons de mogelijkheid om zowel professioneel als persoonlijk te groeien. Ook al het houtwerk voor onze interieuraccessoires is handgemaakt door een Haarlems ‘buurbedrijf’.

Samenwerking Trees for All

Growing Concepts is sinds 2021 ook trotse samenwerkingspartner van Trees for All. Deze organisatie zet zich in voor het planten van nieuwe bomen om onze CO2-uitstoot te compenseren. Door onze donaties dragen wij ons steentje bij aan een beter klimaat.

Wil je meer weten over onze bijzondere mini ecosystemen of wil je een groen en duurzaam relatiegeschenk geven dit jaar?
Neem contact op met ons en we helpen je graag verder.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.