Verjaardag deze zomer? Dit is de top 10 originele cadeaus!

Verjaardag deze zomer? Dit is de top 10 originele cadeaus!

Verjaardag deze zomer? Dit is de top 10 originele cadeaus! 


Sokken? Flesje wijn? Doos chocolade? Ga deze zomer eens voor een mooi cadeau! Duurzaam, groen en helemaal origineel. Gemaakt in Haarlem dus ook nog eens lekker lokaal! In deze top 10 vind je 10 originele cadeaus voor elke verjaardag maar zeker voor de zomer.

#1. Planten in gesloten glazen pot

Iedere plantenliefhebber maak je blij met een prachtig terrarium. Een ecosysteem in het klein met zelfvoorzienende planten. Van biodomes, corks, en eggs tot giants en jars: ons assortiment bevat mini ecosystemen in alle soorten en maten.

#2. Eiken hexagon met rendiermos 

De Huldra is een duurzame wanddecoratie in de vorm van een zeshoek. Een bijzondere aanwinst en echte blikvanger voor in huis. Het mos is gepreserveerd en heeft daardoor geen verzorging nodig. Een onderhoudsvrij moskunstwerk voor aan de muur.

#3. Boeken voor het strand 

Ken je iemand die graag leest over interieur en decoratie? Dan zijn onze natuur en lifestyle boeken precies het goede cadeau! Van kinderboeken tot het groeien van stekjes, je vindt het perfecte boek voor de zomer in onze webshop.

#4. Mini ecosysteem met licht

Extra leuk voor in de zomer zijn onze mini ecosystemen met licht. Deze ecolights XL bevatten aan de bovenkant een LED-lamp waarmee ze ideaal zijn als sfeerverlichting. Je kunt dit ecosysteem helemaal naar wens samenstellen door het DIY-pakket met instructies. Origineel cadeau? Check! 

#5. Strand shopper

Shoppers, ook wel tote bags genoemd, zijn de ideale metgezel voor alle zomerse uitstapjes. Deze tas is zowel stijlvol als goed voor het milieu. Gemaakt van 100% katoen waardoor de tas stevig en duurzaam is. 

#6. Aroma diffuser 

Onze Bo Oil aroma diffusers zijn gemaakt van ecologische materialen zoals bamboe vezel en eikenhout. Deze diffusers zijn 100% biologisch afbreekbaar en kunnen gemakkelijk gereguleerd worden. Het perfecte cadeau waar de ontvanger de hele zomer van kan genieten.

#7. Etherische oliën

De ideale olie voor onze aroma diffusers zijn onze etherische oliën. Ieder flesje bevat 10 ml olie en heeft een heerlijke geur. De verkrijgbare geuren zijn Cedre de L’Atlas, Citrum, Cyprès de Provence, Eucalyptus, Orange en Pine.


#8. Muurstickers

Onze grote muurstickers van minimaal 100 centimeter doorsnede zijn echte sfeermakers in iedere ruimte. De sticker is zelfklevend waardoor je geen lijm nodig hebt. Kies bijvoorbeeld een sticker van een tropisch regenwoud na een bui of een mooi Italiaans landschap.


#9. Giftset The Grower

De échte plantenliefhebber maak je helemaal blij met The Grower giftset. De inhoud bevat een medium ecosysteem, een plantenspuit van glas en een handig stek schaartje. Alles wat je nodig hebt om het terrarium te onderhouden.

#10. Bijzondere wenskaarten

Geen cadeau is compleet zonder een leuke wenskaart. Op onze unieke kaarten staan bijzondere tekeningen die worden aangevuld met potlood schaafsel. De ideale manier om jouw cadeau te voorzien van een persoonlijke boodschap.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.