About us

Section
Drop element here

Ons verhaal

Made with the earth in mind.

Bij Growing Concepts geloven we in het creëren van producten die duurzaam en milieuvriendelijk zijn. We zijn toegewijd aan het gebruik van natuurlijke en biologischematerialen in al onze producten en zijn vastbesloten om onze CO2-voetafdruk te verkleinen.

Onze ontwerpen zijn geïnspireerd op de vormen en vormen die in de natuurworden gevonden en we streven ernaar om producten te creëren die naadloos in elk interieur passen. We begrijpen het belang van het werken op lokaal niveau, daarom werken wij alleen met duurzame en lokaal geproduceerde materialen. Wij geloven dat door op lokaal niveau te werken en duurzame materialen te gebruiken, we onze impact op het milieu kunnen minimaliseren en duurzaam groen ontwerp naar elk interieur kunnen brengen.

100% handmade soap bar

Made in NL

Wie zijn wij?

Growing Concepts is een Nederlands merk uit Haarlem opgericht in 2020 met als missie om producten te creëren die zowel stijlvol als duurzaam zijn. Ons team bestaat uit mensen met een passie voor ontwerp, duurzaamheid en innovatie.

 We zijn toegewijd aan het creëren van producten die niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook goed voor onze klanten. We zijn trots om al onze producten zelf te ontwerpen en te produceren, met gebruik van duurzame en lokaal geproduceerde materialen. We geloven dat door ons productieproces lokaal te houden, we de hoogste kwaliteit en duurzaamheid in elk product kunnen waarborgen.

Wat willen we?

Ons doel is om duurzaam leven toegankelijk en modieus te maken. We willen mensen inspireren om bewuste keuzes te maken als het gaat om interieurdecoratie. En om bewustzijn te creëren over het belang van het beschermen van onze planeet. We strevenernaar om hoogwaardige, duurzame producten te creëren die niet alleen stijlvol zijn, maar ook functioneel.

meet the founder