Growing Concepts biedt groene & duurzame geschenken. 

Zoek je een uniek relatiegeschenk? Neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag mee welk geschenk het beste bij jouw wensen past. Daarnaast kunnen wij relatiegeschenken graveren met een logo of tekst én verpakken in de look and feel van jouw bedrijf. De voordelen van Growing Concepts relatiegeschenken op een rij:

  • Gepersonaliseerd en verpakt in jouw eigen look and feel
  • Milieuvriendelijke materialen en gecertificeerde planten
  • Met de hand gemaakt in Nederland
  • Snelle afhandeling met persoonlijke service

Kantoorinrichting

Onze producten zijn ook erg geschikt om een kantoorruimte sfeer te geven. Een werkomgeving met echte planten en natuurlijke materialen bevordert de productiviteit én creativiteit van de medewerkers. Weinig onderhoud, wél een groen kantoor met stijlvolle blikvangers.Text


Gepersonaliseerde relatiegeschenken hebben nóg meer waarde voor de ontvanger. Heb je een cadeau gevonden dat bij jouw bedrijf past, dan kunnen wij het naar eigen wens personaliseren, bijvoorbeeld met een gegraveerd logo of persoonlijk kaartje.

Wanneer wij de aanvraag hebben ontvangen, gaan we direct aan de slag. Zo ben je verzekerd van een snelle afhandeling met persoonlijke service. Onze ecosystemen kunnen zowel als DIY-pakket als kant-en-klaar verzonden worden. Verzending is mogelijk door heel Europa. We kunnen voor u desgewenst ook gehele verzending uit handen nemen en de items per stuk naar uw relaties versturen.

Vraag een offerte aan

Veld verplicht
Veld verplicht
Value is required
Value is required
Bedankt, we reageren meestal binnen 24 uur.