our story
just begun

Growing Concepts

the nature in me and you

Ons product is ontstaan vanuit de wens om jouw wereld groener te maken. Een groene omgeving is niet alleen mooi en decoratief, maar maakt ook gelukkig. De natuur prikkelt de creativiteit en geeft je energie. Onze planten vergroten je woongeluk en zijn ook nog eens onderhoudsvriendelijk. Een duurzame ode aan de natuur!

Waar staan we voor

Trees for ALL

Bomen zijn hΓ©t middel tegen klimaatverandering. Trees for All plant bomen in Nederland en het buitenland en compenseert CO2-uitstoot. samen delen wij dezelfde missie, om wereldwijd nieuw bos te planten en bestaande bossen te herstellen. Dit doen zij altijd via duurzame bosprojecten. Zo dragen we bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van lokale bevolking. Growing Concepts heeft inmiddels al 150 bomen gedoneerd aan Costa Rica.

Bekijk hier ons certificaat

ZOek het dichtbij

Growing Concepts probeert de producten en de grondstoffen zo dicht mogelijk bij huis te zoeken. Zo hoeven onze producten niet de hele wereld over wat weer beter is voor onze co2 voetdruk en ook zo weer beter voor het milieu. En daar zijn we uiteraard erg trots op.

We doen het samen

Wij werken graag met de beste materialen maar ook met duurzame producten. De producten die wij ontwerpen en maken zijn daarom van de hoogste kwaliteit. Het maken van onze producten gebeurd bij lokale maatschappelijke werkplaatsen. Zo dragen wij ook onze steentje bij aan de maatschappij.

Growing concepts store

Drossestraat 2,
2011 XW Haarlem

maandag Gesloten
dinsdag 10:00–18:00
woensdag 10:00–18:00
donderdag 10:00–18:00
vrijdag 10:00–18:00
zaterdag 10:00–18:00
zondag 12:00–18:00

Routebeschrijving

Vragen?

Heb jij vragen over ons product, over ons bedrijf of een vraag die we niet hebben ingevuld voor je? Laat het ons weten en we komen binnen 1 werkdag bij je terug, beloofd!

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.