Hoe je muur te meten

Meet je muur met een meetlint van links naar rechts (breedte) en van vloer tot plafond (hoogte). Meet het midden van je muur, in plaats van langs de vloer of zijkant. We bevelen aan om voor de grootste nauwkeurigheid in cm te meten.

Meettips

Meet tweemaal! Als je metingen niet overeenkomen, bevelen we aan om opnieuw te meten tot dat wel zo is.

Voer je exacte afmetingen in - voeg alsjeblieft geen extra breedte of hoogte in omdat we een kleine marge (3cm) toevoegen om discrepanties en een kleine foutmarge mee te rekenen. Kleine overschotten kunnen makkelijk worden weggetrimd (maar er kan niet meer worden toegevoegd!).

Kleuren

Kleuren op het afgedrukte behang kunnen licht afwijken van die op je scherm getoond worden. Computer- en telefoonschermen hebben achtergrondverlichting die kleuren lichter of anders dan in werkelijkheid kan doen lijken. We bevelen aan om de achtergrondverlichting van je scherm tot ongeveer 50% te verlagen voor een meer nauwkeurige kleurweergave.

Controleer zorgvuldig voor op je muur aan te brengen

Hoewel al het Maisomio-behang zorgvuldig handmatig wordt geïnspecteerd op kwaliteit, vragen we ook dat je alle bladen van je behang controleert op defecten of problemen alvorens deze op je muur aan te brengen. Als je om wat voor reden ook ontevreden bent, neem dan alsjeblieft contact met ons op voordat je het behang aanbrengt.

Let op, de panelen komen wellicht niet in de juiste volgorde. Leg alsjeblieft alle panelen uit alvorens ze op de muur aan te brengen om de juiste volgorde te controleren en of de panelen juist overeenkomen.