Thanks!

Je hebt 10% korting verdient!

Thanks!

Om je te bedanken geven we je 10% korting op je volgende bestelling. Gebruik de kortingscode thanks tijdens het afrekenproces.

En om helemaal in de Growing Concepts sfeer te komen hebben we een fijne Growing Concepts Spotify list gemaakt. Dus zet een lekker muziekje aan en neem snel een kijkje op onze website voor jouw volgende Growing Concepts product!

Shop ideeën

Ecosysteem

Een terrarium mag niet ontbreken in het interieur van elke plantenliefhebber. Oftewel: jouw eigen ecosysteem met zelfvoorzienende planten. Of je nu houdt van ronde vormen of een lange hals, groot of klein; onze terrariums verrijken jouw interieur en bootsen een klein landschap na achter glas. 

Shop een ecosyteem met 10% korting

Wanddecoratie

Geef je interieur een botanische upgrade met één van onze prachtige en duurzame wanddecoraties. Ga voor een modulaire moswand, een ambachtelijk eiken wandpaneel of voor een indrukwekkende muursticker. 


Shop wanddecoratie met 10% korting

Planten accesoires

Hebben jouw planten toch extra dorst gekregen? Met deze plantenspuit kun je jouw planten gemakkelijk extra water geven. De plantenspuit geeft een mooie mist waardoor jou planten op een natuurlijke manier water krijgen


Shop planten accessoires met 10% koring