Wholesale/Reseller

Growing Concepts in jouw winkel?

Wordt jij onze volgende reseller?

Heb jij een eigen winkel en heb je interesse om Growing Concepts producten te verkopen? Dat kan!
Leer Growing Concepts kennen en meld je aan via onderstaand contact Formulier. Wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.

Wie zijn wij?
Leer Growing Concepts kennen!

Onze producten zijn ontstaan vanuit de wens om ieders interieur groener te maken. Een groene omgeving is niet alleen mooi en decoratief maar maakt ook gelukkig. De natuur prikkelt de creativiteit en geeft energie.

Wij maken het onze klanten graag zo makkelijk mogelijk om te kiezen voor een groen interieur. Ontdek hoe planten je woongeluk vergroten, leerde mooiste soorten kennen en ervan te houden én verwonder je over de wijze waarop ze groeien.

Growing Concetps ontwikkeld unieke producten waar je blij van wordt. Weinig onderhoud, wél een geweldige blikvanger in huis. Als een ode aan de natuur.

Een uitgebreide collectie

De natuur speelt een hoofdrol in onze producten. Alle items zijn gemaakt met liefde en zorg én een unieke Growing Concepts-signatuur.

Growing Concepts is begonnen met de verkoop van Terrariums. Echter is de collectie de afgelopen jaren uitgebreidt met verschillende andere producten. Zo verkopen wij nu ook prachtige modulaire moswanden en verschillende andere wanddecoraties.

De voordelen van Growing Concepts op een rij;
Duurzame en lokale productie
Planten met MPS-Certificatie
Gerecycled glas
Unieke blikvangers zonder onderhoud

{formbuilder:NzA3NTY=}