Bestelling

Op het moment dat u de bestelling heeft bevestigd, wordt deze meteen in gang gezet. Het is daarom helaas niet mogelijk om artikelen aan de bestelling toe te voegen of artikelen te wijzigen. Wel kunt u een nieuwe bestelling plaatsen.

  • Omdat we uw bestelling dezelfde dag nog verwerken, is het niet mogelijk om een bestelling te annuleren als deze eenmaal is geplaatst.

U kunt het door u gewenste artikel eenvoudig bestellen door op de button ‘in winkelmand’ te klikken. Rechts in beeld verschijnt nu een balk. Klik hier onderin op de button ‘afrekenen’ om het afrekenproces te starten. Plaats uw bestelling door het gehele bestelproces te doorlopen en door op de knop ‘betalen’ te klikken

Jouw account

U kunt online gemakkelijk een nieuw wachtwoord aanmaken. Klik op ‘mijn pagina’ rechts bovenin de pagina. Rechts in beeld verschijnt nu een balk. Klik onder in het veld ‘geregistreerde klanten’ op het kopje ‘Uw wachtwoord vergeten?’. Vul hier uw e-mailadres in en klik op ‘verstuur’. Wij sturen u vervolgens een nieuw wachtwoord naar het door u ingevulde e-mailadres.

U kunt eenvoudig een online account aanmaken. Klik op ‘login’ rechts bovenin de pagina. Rechts in beeld verschijnt nu een balk. Klik hier vervolgens op ‘registreren’ en vul uw gegevens in. Indien u alle gegevens correct heeft ingevuld, klikt u op ‘registreer’ en is uw online account aangemaakt.

Kortingscode

Wanneer uw kortingscode niet wordt geaccepteerd zou het kunnen dat u de code niet juist heeft ingevoerd. Heeft u de code bijvoorbeeld gekopieerd en geplakt, dan zou het kunnen dat er een spatie is mee gekopieerd, waardoor de code niet werkt. Wordt de kortingscode nog steeds niet geaccepteerd? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag! 

Uw kortingscode kunt u gebruiken door op de betaalpagina in het vakje onder ‘kortingscode’ uw code in te vullen. Klik daarna op ‘code gebruiken’. Wanneer de melding ‘kortingscode geaccepteerd’ verschijnt, is uw code verwerkt en ziet u dat de vermindering in rekening is gebracht.

Previous

Next