JOIN the
growing concepts

Family

Inloggen Bestaande klanten

Klik > hier om in te loggen in onze bestelportal.

Verkoop Growing Concepts online

WAT HOUDT DROPSHIPPING IN?
Dropshipping is een proces waarbij u de artikelen verkoopt zonder dat u zelf een voorraad van deze artikelen hoeft te hebben en pakketten hoeft te verzenden. U biedt namelijk onze producten aan op uw eigen site.
Een consument bezoekt uw webshop en plaatst een order. U plaatst deze order vervolgens bij Growing Concepts. De producten worden hierna verzameld, verpakt en rechtstreeks naar uw klant verzonden.

Voordelen dropshipping:

Korte levertijden
U kunt uw klanten een levertijd van 1-3 werkdagen aanbieden.

Geen eigen voorraad
Zelf hoeft u niet te beschikken over een pand waar u producten op voorraad kunt houdt. U loopt op deze manier geen risico dat u met onverkoopbare voorraden blijft zitten. Daarnaast blijft u flexibel in het voeren van uw assortiment. Veranderingen in het assortiment van Growing Concepts kunnen gemakkelijk en snel doorgevoerd worden in uw eigen webshop. Wij bieden kant en klare plugins aan voor webshops zoals Woocommerce of een directe API Koppeling.

Geen logistieke werkzaamheden
Wij versturen voor U de orders. Door u te ontlasten van het complete logistieke en administratieve proces, kunt u zich volledig richten op de verkoop van de producten.

Voordat je kan beginnen dien je eerst het aanmeldformulier in te vullen,
Zodra we deze hebben ontvangen zullen we jouw bedrijf aanmaken in ons systeem

KLIK HIER OM JE TE REGISTREREN ALS DROPSHIPPER

Verkoop in fysieke winkels.

Wij verkopen onze producten ook kant en klaar voor jouw winkel. Klanten hoeven dus hun pakket niet zelf in elkaar te zetten. Wil je meer weten of je aanmelden als b2b klant? Vul dan het onderstaande formulier in.

Aanmelden Wholesaler

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.