Voorjaarskriebels bij Growing Concepts

Nu de lente weer is begonnen, begint het bij ons altijd weer te kriebelen om ons huis op te ruimen. Een lekker schoon en fris begin van het voorjaar! Maak samen met Growing Concepts jouw huis weer lenteklaar. Benieuwd hoe? Lees dan snel verder.


Grote schoonmaak


Als we aan de lente denken dan denken we aan de zon die zich steeds vaker laat zien, de dagen die langer worden en de bomen en bloemen die weer gaan bloeien. Wij houden van het voorjaar! Het is ook het moment om je huis weer eens grondig op te ruimen. Kijk eens kritisch naar alle spullen die je verzameld hebt en je niet meer nodig hebt. En een extra voordeel; een opgeruimd huis maakt je ook gelijk een stuk vrolijker!


Pasen is in aantocht


Voorjaar betekent ook dat de paasdagen weer voor de deur staan. Wat ons betreft het ultieme lentegevoel. Wij vinden het leuk om de paasdagen traditioneel te vieren met het zoeken van eitjes in de tuin en een gezellige brunch met vrienden of familie. 


Het versieren van het huis hoort hier natuurlijk ook bij. Zet bijvoorbeeld paastakken in een mooie vaas of maak een echte paastafel. Vind je het zonde om producten aan te schaffen die je na de paasdagen weer weg moet halen? Kies dan voor een Egg terrarium. Met dit ecosysteem, in de vorm van een ei, creëer je een instant paassfeer. Zijn de paasdagen afgelopen? Dan kan je dit ecosysteem gewoon laten staan want ook na pasen is de Egg een leuke toevoeging voor je interieur. De Egg is beschikbaar in twee verschillende maten en vier verschillende planten. Kies jouw favoriet!


Egg ecosysteem

"Groene planten in je interieur helpen ook bij een lente gevoel. ”

Een opfrisbeurt voor het ecosysteem


Groene planten in je interieur helpen ook bij een lente gevoel. Zijn de planten in jouw ecosysteem toe aan een opfrisbeurt? Dat kan. Hoewel de planten in een ecosysteem zichzelf in leven houden kan het gebeuren dat ze te groot zijn gegroeid of dat ze er niet meer helemaal fris uitzien. Op onze website kan je gemakkelijk een navulpakket kopen. Zo ziet je jouw ecosysteem er ook weer fris uit voor de lente!


Zet de ramen open

Nu de temperatuur weer geleidelijk omhoog gaat kunnen we ook de ramen weer openzetten en genieten van de frisse lentelucht die door je huis waait. Het verwijderd gemakkelijk onaangename geurtjes en geeft een echt lentegevoel!


Lichte accessoires


Fris je interieur op met lichte of pastel kleurige accessoires zoals kussens of vazen. Bij kaarsen denk je in eerste instantie vaak aan de winter, maar dit hoeft helemaal niet! Ook in de lente kunnen kaarsen je interieur opvrolijken. Kies bijvoorbeeld voor onze Soja waskaars met wilde bloemen. De echte bloemen die in de kaars zijn verwerkt geven een gezellige en vrolijke sfeer. De kaars is ook een ideale sfeermaker voor een frisse lente avond in je tuin of op het terras.  


Is jouw huis helemaal lenteklaar? Ga dan lekker zitten en geniet van het prille voorjaarszonnetje. Laat je gedachten gaan of kom tot rust met een goed boek. Wil je meer weten over planten of een botanische levensstijl? Neem dan een kijkje op onze website. Hier vind je meerdere leuke boeken


Laat de lente maar komen. Wij zijn er klaar voor!


Soja waskaars met wilde bloemen

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Example blog post
Example blog post
Example blog post