Tijd voor Pasen: met deze unieke Eggs kom je helemaal in de stemming

Tijd voor Pasen: met deze unieke Eggs kom je helemaal in de stemming

Zeg je Pasen, dan zeg je eieren. Hard of zacht gekookt, gebakken, van chocola of... een eivormig terrarium met mooie planten erin! Met de Eggs-collectie van Growing Concepts kom je helemaal in de stemming voor Pasen en geef je jouw interieur een lente-vibe.

 

Haal de lente in huis

Het prille voorjaar betekent dat Pasen weer op komst is. Een goed excuus om een nieuwe outfit te scoren zodat je er op je paasbest uitziet tijdens het paasontbijt. Maar vergeet ook je interieur niet! Bloemen en planten brengen het ultieme voorjaarsgevoel in huis: ze staan symbool voor de lente, als alles in de natuur weer begint te groeien en bloeien. Een terrarium met tropische planten is een geweldige manier om je interieur een lente-update te geven. Lekker veel groen in huis zorgt ervoor dat je met een goed humeur opstaat. Hallo zon, vaarwel winterblues!

 

Een ei hoort erbij

Geen Pasen zonder eieren, dat spreekt voor zich. Paaseieren staan symbool voor nieuw leven. Een paasontbijt- of brunch is een mooi moment om de tafel sfeervol te decoreren. Wil je echt iets bijzonders dit jaar? Haal een terrarium in huis! De Eggs-collectie van Growing Concepts dankt zijn naam aan de ovale vorm van deze terrariums, waarin prachtige planten groeien. En het kleine gaatje aan de bovenkant? Dat zorgt ervoor dat de Egg niet overmatig gaat condenseren, waardoor het ecosysteem in balans blijft. Slim ontworpen én fascinerend om naar te kijken.

 

Mag gezien worden

Dankzij het heldere glas van de Eggs komt het frisse groen van de planten extra goed tot zijn recht. Er zijn verschillende varianten. Misschien ben jij wel op slag verliefd op de hoya kerrii, een bijzonder plantje met hartvormige blaadjes. Of ga je voor de ficus ginseng, een kamerplant die met zijn luchtwortels wel iets weg heeft van een bonsaiboompje. Ook erg verfijnd is de asparagus, die met zijn kantachtige blaadjes net een varen is. Welke variant je ook kiest, deze Eggs zijn zeker niet bedoeld om te verstoppen, maar zijn een pronkstuk in je interieur.

 

Een vrolijk Pasen

En het in elkaar zetten van je terrarium? Eitje! De Eggs komen als eenvoudig DIY-pakket, voorzien van een duidelijke instructie. Zo creëer stap voor stap jouw eigen minilandschap in glas. Super leuk om te doen, en ook geweldig als activiteit samen met je kinderen. Zo komen jullie meteen helemaal in de paasstemming. Je kunt er als grapje zelfs een chocoladepaasei in verstoppen, ergens op dat zachte bedje van mos. Geinig detail voor de oplettende kijker. Enne... wie het eitje vindt, mag ‘m opeten uiteraard. Fijne paasdagen!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.