Een groene oase in huis met een moswand

We weten bijna allemaal dat planten in huis goed voor ons zijn. Wil jij je huis vergroenen maar dit ook op een originele manier doen? Denk dan eens aan een moswand! Met deze duurzame wanddecoratie haal je een unieke blikvanger in huis én breng je de natuur dichtbij. Wil je meer weten over de verzorging van de moswanden of hoe je een moswand kan personaliseren met bijvoorbeeld een foto? Lees dan snel verder.    

 

Waar is de moswand van gemaakt?

 

De moswanden zijn gemaakt van gepreserveerd rendiermos en de lijsten van Eiken fineer. Het rendiermos dankt zijn naam aan de kleine geweivormige vertakkingen die doen denken aan het gewei van een rendier. Doordat het mos gepreserveerd is heeft het geen verzorging nodig. Water geven is dus niet nodig en het mos blijft jarenlang levendig en groen.

Wil je de moswand graag in een ruimte met weinig daglicht hangen? Ook dit is mogelijk! Zo geniet je gemakkelijk van een onderhoudsvrij moskunstwerk aan de muur. 

 

Rendiermos moswand

Akoestische werking

 

Wist je dat het rendier mos niet alleen een rustgevende werking heeft maar ook nog eens geluiddempend is? 80% van het geluid dat de moswand bereikt word namelijk geabsorbeerd. Hierdoor is de moswand ook zeer geschikt als je de akoestiek in een ruimte wilt verbeteren. Ideaal als je in alle rust wilt thuiswerken of voor op kantoor!

 

"Een sfeermaker met rustgevend effect”

Jouw eigen ontwerp aan de wand 

 

Wil je de moswand extra uniek maken, dan zou je naast de mostegels ook andere tegels kunnen toevoegen. Zoals een spiegeltje, een wandplankje of een tegel met boomstam reliëf. Doordat de tegels in een hexagon vorm zijn gemaakt passen ze perfect in elkaar en kan je dus helemaal je eigen ontwerp maken. Zo heb je een unieke moswand in huis die perfect past en helemaal naar eigen smaak is gemaakt. Jij bent de designer! 

 

Moswand modulair personaliseer

Voeg een persoonlijke foto toe

 

Wil je de moswand nog persoonlijker maken? Voeg dan een foto toe. Een unieke manier om mooie herinneringen of geliefde personen terug te laten komen in je interieur. Super leuk om zelf op te hangen maar ook om cadeau te geven. Bijvoorbeeld voor een verjaardag of voor je geliefde op Valentijnsdag! Zeker weten dat jij hiermee een goede indruk maakt.

Enthousiast geworden? Op onze website kan je gemakkelijk je eigen foto’s uploaden en shop je de tegel met foto nu met 20% korting!

 

 

personaliseer mowand met foto

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Example blog post
Example blog post
Example blog post