GRATIS BEZORGEN IN NEDERLAND

Binnen Nederland verzenden wij met PostNL. De verzending binnen de Benelux, duitsland en Frankrijs is altijd gratis voor bestellingen van boven de €45Pakketten kunnen alleen worden afgeleverd op woonadressen, dus niet op postbusadressen.

Wij streven ernaar om uw bestelling binnen een á twee werkdagen af te leveren. 

  • Wanneer u op werkdagen (ma-vr) voor 12:00 uur een bestelling plaatst, proberen wij deze dezelfde dag nog te verzenden.
  • Zodra uw bestelling ons magazijn verlaat, sturen we u een e-mail met daarin een Track & Trace code waarmee u de status van uw zending kunt volgen.
  • Wanneer een pakket niet bij u kan worden afgeleverd wordt dit standaard aangeboden bij uw buren. Als de pakketbezorging ook bij uw buren niet lukt, dan zult u een bericht van de bezorger ontvangen. Op dit bericht staat een ‘niet-thuis-code’. Met deze code kunt u op de website van “PostNL” een keuze maken voor een tweede pakketbezorging op een dag, tijdvak en locatie dat u beter uitkomt.
  • Indien u en uw buren bij de tweede aanbieding ook niet thuis zijn en u uw pakket niet heeft kunnen ontvangen, dan kunt u met het bericht van de bezorger de zending ophalen bij één van de PostNL Postkantoren. U heeft hiervoor drie weken de tijd. Daarna gaat de zending retour naar de afzender. Als u uw zending op gaat halen dient u zich altijd te legitimeren.

AFHALEN

Uw pakket is ook kant en klaar af te halen in ons magazijn op werkdagen tussen 10:00 en 15:00.
Growing Concepts BV
Wateringenweg 153
2031EG Haarlem

GEEN BEZORGING OP ZON- EN FEESTDAGEN

Op zon- een feestdagen wordt door PostNL geen bestellingen bezorgd. Klik hier voor meer informatie over bezorging rond de feestdagen.

BEZORGEN IN HET BUITENLAND

In het buitenland versturen wij met Postnl. De verzendkosten, binnen de Benelux, voor bestellingen boven de €45 zijn gratis. Pakketten kunnen alleen worden afgeleverd op woonadressen, dus niet op postbusadressen. De levertijden per land vindt u in het schema hieronder.

VERZENDKOSTEN PER LAND

De verzendkosten voor bestellingen boven de €35 zijn binnen de Benelux gratis. Voor bestellingen onder de € worden verzendkosten in rekening gebracht. Hieronder vindt u een overzicht van de landen waar wij naartoe verzenden met bijhorende verzendkosten:

 Verzendkosten

Nederland€ 2,95
België€ 2,95
Duitsland€ 4,95
Luxemburg€ 4,95
Frankrijk€ 9,95